Iznajmljivanje Igrica Za Sony 5

Igrice za Sony 5 nikad nisu izgledale uzbudljivije, kontinuiranom borbom za prevlast izmedju Xbox-a i Sony PlayStation-a za dominantan položaj u svetu konzola, igrice i ekskluzivni naslovi ruše sve granice ustanovljene prošlom generacijom konzola. Pravila više ne važe.

Neke od najprepoznatljivijih naslova kao sto su FIFA nisu baš novina kad je Sony PS 5 u pitanju, ali nova tehnologija omogućiće da doživite ovo umetnicko delo u dosada neviđenom realizmu, neverovatnoj posvećenosti i najmanjoj travki na terenu, uz to i novi DualSense kontroler unapredjenih performansi za dinamičnije reagovanje doprinosi apsolutnoj kontroli upravljanja vaših i naših omiljenih fudbalera.

Sa novom generacijom konzola dolaze i nova generacija igrica. 

Pored već generacijski dobrih naslova kao sto su FIFA i NBA, dolaze i neki ekskluzivni naslovi napravljeni samo za Sony PS5 kao sto je God of War: Ragnarok (PS5 ekskluziv).

Živimo u najboljem vremenu za gejming i teško je izdvojiti samo par naslova, pored toliko genijalnih i nikad zanimljivijih igrica.

Ispod možete pronaći neke od igara koje se dobijaju uz svaku iznajmljenu Sony PS5 konzolu, a na dnu stranici možete pronaći link sa spiskom svih igrica koje se dobijaju uz iznajmljenu Sony PS5 konzolu:

FIFA 21

PES 21

NBA 2k21

Mortal Kombat 11

FAR CRY 6

Call of Duty Cold War

UFC 4

Fortnite

Rocket League

Cyberpunk

Godfall

Marvel's Avengers

Spisak igrica za Sony PS 5I mnoge druge igre: Gran Turismo Sport, Tenis, Tuče, Trke…

NAPOMENA: Moguće je i iznajmljivanje igrica za Sony 5 odvojeno od konzole! Za više informacija kontaktirajte nas na 069/615-695

Spisak svih igrica koje se dobijaju uz konzole (link)