Igrice

Najveći izbor igrica na tržištu!

Garantujemo najveći izbor igrica na tržištu. Ukoliko negde pronađete veći izbor igrica, mi ćemo vam konzolu iznajmiti potpuno besplatno! (Javno obećavamo). U ponudi imamo preko 100 najaktuelnijih igrica. Uz svaku iznajmljenu konzolu, dobija se od 50 do 100 igara. Klikom na polje ispod, otvoriće se spisak igrica po konzolama. 

Nije vam jasno kako je moguće da uglavnom svi nude 5-10 igara uz konzolu a mi vam nudimo i do 100 igrica? Svaki naš korisnik zaslužuje vrhunsku uslugu. Proširili smo kapacitet memorije naših konzola na neverovatnih 4TB. Naše konzole nisu “čipovane”, sve igrice su originalne! Prvi smo u nabavci svih najaktuelnijih naslova. Svaka naša konzola poseduje i PS+ pretplatu, koja korisnicima omogućava online igranje.

Na svakoj iznajmljenoj konzoli nalaze se igre sledećih žanrova: Sport, Tuče, Trke, Avanture, Dečije igre, Arkadne igre.

Igrice za Sony 5 nikad nisu izgledale uzbudljivije, kontinuiranom borbom za prevlast izmedju Xbox-a i Sony PlayStation-a za dominantan položaj u svetu konzola, igrice i ekskluzivni naslovi ruše sve granice ustanovljene prošlom generacijom konzola. Pravila više ne važe.

Neke od najprepoznatljivijih naslova kao sto su FIFA nisu baš novina kad je Sony PS5 u pitanju, ali nova tehnologija omogućiće da doživite ovo umetnicko delo u dosada neviđenom realizmu, neverovatnoj posvećenosti i najmanjoj travki na terenu, uz to i novi DualSense kontroler unapredjenih performansi za dinamičnije reagovanje doprinosi apsolutnoj kontroli upravljanja vaših i naših omiljenih fudbalera.

Sa novom generacijom konzola dolaze i nova generacija igrica. 

Pored već generacijski dobrih naslova kao sto su FIFA i NBA, dolaze i neki ekskluzivni naslovi napravljeni samo za Sony PS5 kao sto je God of War: Ragnarok.

Živimo u najboljem vremenu za gejming i teško je izdvojiti samo par naslova, pored toliko genijalnih i nikad zanimljivijih igrica.

Ispod možete pronaći neke od igara koje se dobijaju uz svaku iznajmljenu Sony PS5 konzolu:

FIFA 23 iznajmljivanje

FIFA 23

PES 21

2k23 za Sony 5

NBA 2k23

Mortal Kombat 11

God of War Ragnarok

God of War Ragnarok

Call of Duty Cold War

UFC 4

Fortnite

Hogwarts Legacy za Sony 5

Hogwarts Legacy

Cyberpunk

gta 5 za sony 5

GTA 5

Marvel's Avengers

NAPOMENA: Moguće je i iznajmljivanje igrica za Sony 5 odvojeno od konzole! Za više informacija kontaktirajte nas na 069/615-695